As life goes on, where are we heading to?

VT dan Langit Ilahi

Di kesempatan ini, ingin saya promosikan sebuah novel karya sahabat lama juga jiran  saya sejak di bangku tadika lagi, Hilal Asyraf (langitilahi.com) yang akan turut serta dalam Pesta Buku Antarabangsa di PWTC yang akan mula berlansung bermula hari ini. (17hb – 26hb April 2009)

Hasil penulisan beliau yang baru sahaja membuka website sendiri pada bulan Mac yang lepas susulan daripada langitilahi.blogspot , telah banyak menulis artikel melalui website beliau. Tak mahu bercerita banyak, boleh terus ke website beliau tersebut.

Kepada sesiapa yang berkesempatan ke sana boleh lah membeli karya beliau.

cover langit ilahi

cover langit ilahi

cover novel VT

cover novel VT

Beliau pernah ditemu bual oleh Zakaria Sungib, Galeri Ilmu Sdn. Bhd. Ada yang berpendapat bahawa karyanya ini dilihat mampu bersaing setarf dengan novel Ayat-ayat cinta yang cukup popular (lebih-lebih di kalangan siswa dan siswi). rating buku ini boleh dikatakan amat menggalakkan. Sesiapa yang ingin tahu lanjut boleh lah ke sini, sini, dan sini.

Kalau tak silap harganya pun berpatutan buat pelajar-pelajar, siswa mahupun siswi sekalian. Jadi tunggu apa lagi jangan ketinggalan!!!

fastabiqul khairat…

9 responses

  1. +fobia+

    lalala.promote.ngee.

    April 24, 2009 at 11:55 AM

  2. salam…oo da baca rupanya. never mind me previous comment then k

    April 28, 2009 at 12:27 AM

  3. SuhaiziKadir

    Salam… buku2akhi ana ada promsikan di sini http://buku2008.wordpress.com/galeri-ilmu/

    April 29, 2009 at 9:42 AM

  4. mtrmath

    slm, dah bace dah…langit ilahi book mmg santai jer, pengisian rohani yg brmanfaat sbg satu permulaan ntuk penulis ntuk melangkah lbih jauh

    VT, hm…mmg byk suspen skit…ia mmpunyai kelainan berbanding dalm pasaran yg ad
    mmg bleh tandingi novel2 cinta da…

    October 7, 2009 at 5:27 PM

  5. wan norazira bt wan mohd nor

    saya suka baca novel yang dikarang beliau.banyak pengajaran dan ilmu yang saya dapat bila baca novel nya.

    June 25, 2010 at 8:45 PM

  6. zol

    slm…sye ske sgt baca novel ni..sye blh rasa sye yg alami sesuatu…..nnti buat novel lagi yerk ..pasti sya beli..hu3

    July 29, 2010 at 9:27 AM

  7. rubiatul adawiah shahruddin

    ana dan kwn2 ana sgt suka dgn smua buku anta.tahniah sbb berjaya menghasilkan buku2 yg mentarbiah sprt ini

    August 1, 2010 at 9:33 AM

  8. hasanah

    ana dan kwn2 ana minat sangat dekat novel anta

    August 1, 2010 at 9:36 AM

  9. aishah

    novel yng beliau buat amat bguna..byk ilmu yg sya dpt..

    October 22, 2010 at 3:37 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s